It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Oct-2007 22:10 Email | Share | Bookmark
Isnin, 15 Oktober 2007 (3 Syawal 1428H)

adegan yg x ingin d lihat-las menet jait manik d baju tunang
Yo, sok wa nak tunang beb!
zaman aku dulu tak merasa seme ni...
hmmm, bila la dorang nk sampai ni? dah dekat sejam tunggu...
rombongan dah tiba!
Sekapur Sirih Seulas Pinang ditatang oleh bakal ibu mertua
Susun jangan tak susun
apa kes tu?
Anak2 Pak Enal & Mak Sal sedondon berbaju hijau
Tok Dek pesan "Jaga diri baik2 ye Cu, darah tengah manis ni"
Anak, menantu dan cucu Allahyarham Saif & Allahyarhamah Mariam
Mak Mah & anak2 merangkap orang dapur. Terima kasih ye!
senyum seorang bakal tunangan orang...
Seperti yang dijanjikan, inilah full entry untuk majlis pertunangan adindaku Nurul'Ain Azlin binti Zainal Abidin dengan Hisyam Al-Baqri bin Ahmad Nadzri. (Sorry, tersasar sikit daripada seni jahitan manik tapi still within the tagline : It's all About Passion". Saya masukkan juga dlm FP ni coz ni kira projek mega of the year!)

Alhamdulillah, pada 15 Oktober 2007 bersamaan 3 Syawal 1428H, dalam sebuah majlis yang sederhana mengambil keberkatan Syawal dan kemeriahan Aidilfitri, telah termeterailah satu ikatan suci antara mereka berdua. Sambil kunjung-mengunjung memohon maaf zahir dan batin, tujuh dulang bertukar tangan berbalas sembilan. Majlis telah dihadiri oleh ahli keluarga terdekat kedua2 belah pihak, dari Utara hingga ke Selatan selain rakan-taulan.

Dan ini adalah antara detik2 indah yang terakam sepanjang tarikh keramat itu.


bunga dulang, kain lapik, dulang & gubahan oleh Beauty & The Beads
Ada yang berkenan dengan gubahan hantaran nie? Insya-Allah, boleh diuruskan. It's all about passion!


Jangan cari stensil design ni di Masjid India atau kawasan2 yg sewaktu dengannya. Konpem takde jual coz it's totally freehand. Credit to someone damned creative!



aksi2 Diva...


hening seketika....


[b]Hisyam Al-Baqri & Nurul'Ain Azlin


Insya-Allah, tanggal 08-08-08 mereka bakal disatukan. Semoga ikatan ini akan berakhir dengan perkahwinan dan seterusnya berkekalan hingga ke akhir hayat!
Amin Ya Allah!

Terima kasih yang tak terucapkan buat:
Tok Dek seisi keluarga
Encik Ahmad Nadzri, Puan Fadzillah, Zam & Malin serta Yuthri
Pak Usop & Mak Alos sekeluarga
Pak Ali, Mak Nonie sekeluarga
Mak Lim & Pak Ayob yang datang jauh dari Kulim
Mak Mah & Pak Ngah sekeluarga - orang dapur yang hebat!
Mak Idah & Pak Saad sekeluarga
Pak Noh & Mak Nor sekeluarga
dan tentunya Hisyam Al-Baqri
serta semua yang menjayakan majlis ini.

Maaf dzahir batin atas segala kekhilafan daripada:
Encik Zainal Abidin Mahadi & Puan Salmah Saif
Seisi Keluarga



lagi gambar2 d http://gcnature.fotopages.com - thanks to Zam

previous entry - http://beautynthebeads.fotopages.com/?entry=1303146

Quote:
Vogueshopper, terima kasih. Kalau ada yang berkenan di hati, jgn malu2 nk beritahu....
nora, Wa'alaikumsalam. Terima kasih sbb sudi menjengah. Tokeh manik, biasa arrr.. x sempat jahit manik kat baju sendiri! customer comes 1st!
Triana, lalu jgn x lalu. smg bisnes bertambah maju!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net