It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Oct-2007 04:40 Email | Share | Bookmark
Songket Edisi Majlis Aidilfitri

Setelah berhempas pulas menjahit, Alhamdulillah siap juga baju2 dorang ni. Betul punya Beading Marathon, 3 bajus over the weekend (boleh masuk Guiness Book of Record ke? Malaysia Book of Record ke? ). Dapat order petang Jumaat, mlm tu gak lps Isyak, terus start pegang jarum. Ralit membelek, sedar2 dah pukul 3 pagi.

Ni baju SNAG, yg paling "meriah" compared to d other 2. Since dia suka sangat dgn bunga tingkat2 cenggini, nah - here u go!



Since mata tak leh lelap, terus sambung dgn baju bakal Kak Aji ni...



asRin punye.... Purple color gak tapi materialnya lain drp SNAG.



Macam nak terkeluar biji mata.... Finally, siap sume2 kul 4 pagi tadi...Lagi a few hours nk siap2 p ofis lak

p/s Korang jangan buat selalu pakat2 anta baju short notice yek.... Nangis den! Anyway, harap2 u ols sume suka la ye!


Quote:
Nonie
Mekasih.... sy blm explore abis lg dgn kamewa baru ni... amik gamba then edit guna picasa (donlod from www.picasa.com)... edit pun kira br beginner pny stage... kdg2 nk tepek gamba pun pk 10x sbb tgk gamba kat FP org lain lg dasat2

Kak Khaty
happy sewing & beading too! Thanks 4 ur support & always b there whenever I need u...

K.Ina
Mekasih tp rasanya blm smp tahap nk buat kelas lg. Apatah lg sy sndri pun x prnh bkesempatan lg nk p bljr formally kat mana2 buat masa ni.... nnt org kata "syok sendiri atau "Cikgu Tak Bertauliah" pulak...

Cathy
Thanks for dropping by. Tak salah utk improve ourselves as long as original copyright is reserved.

Sis yAtiE, m juz a begginer. ramai lg yg lbh terer kat luar sana. Anyway, TQVM. Datang lg ye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net