It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Nov-2007 02:11 Email | Share | Bookmark
Chenderasari

baju penuh....
Untuk Cik Kak yang sabar menanti....
Inilah dia "Chenderasari" nama diberi....





Quote:
mama akma, gamba keseluruhan x brp sharp, jadinya malu nak menonjolkan diri... usya sikit2 jadi la ye...

Kak Khaty, Alhamdulillah time kasih. Cik Kak tu sonyum sampai telingo eh maso dapek baju eh tadi.....

Lady Zuely, tengkiu. Singgah2 la sini selalu ye....

kawan Cik Kak, a'ah ni la bajunya...

Cik Kak, dun wori. Kita x caj rega butik kat AP 2.... Yg penting Cik Kak hepi!

dell, TQ.

Mona, Wa'alaikumsalam. Tengkiu.

bizmums, kalau nk tempah silalah email/ym/pm/call/sms sy spt details d atas. looking 4wd 2hearing fr u soon...

cici, tks. akak dah singgah fp cici. good start! datang lg ye...

anese, akak amat b'besar hati kalau ilmu & usaha akak yg x seberapa ni bguna sbg panduan kpd org lain. tapi sedih sungguh dgn sikap segelintir "pengunjung2" lain yg salahgunakn gambar2 akak & beader yg lain buat katalog bisnes dia pulak. suka ati je wat cam harta sendiri.... dah la x mintak izin.... camane org melayu nk maju....
anyway, nnt blh la share hasil projek anese ye. biasa lah tu, akak dulu pun x reti tp pelan2 belaja....
apa email add anese ye? nnt blh akak bg details utk rombongan cikgu-cikgi tue....

saODaH, gimme ur email add so dat akak leh gif u d quote. x pun, email 2my add mcm dlm tag atas tu eh?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net