It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Dec-2007 01:20 Email | Share | Bookmark
Renewed Series Return!

Sementara tunggu d WIPs siap, pekata cuci mata dulu....
Ni projek lama sebenarnya. Segan nak tayang coz it's my personal collection...
But then, tiap kali pakai, mesti ada je member2 yg suggest to showcase kat dlm FP ni...

So, 4u my dearest supportive frens, here u go ~ a transformation of a plain-knitted-chilli-red camisole!



I normally wear dis dgn suit kaler pearl white. Tapi, bila rasa nak lebih eye cathing , matchkan dgn suit merah pulak.... Boleh gitu? Ke jadi gini ? heheh


Design & Beadwork by
Beauty n The Beads
url : http://beautynthebeads.fotopages.com
e : beautynthebeads@gmail.com
ym : myv1001
m : 0192321001


Quote:
deganu, thanks for dropping by. maghi selalu deh!

Ain, terima kasih kerana akhirnya sudi juga mencemar duli ke teratak hamba.... Hmm, kalau x sesuai masuk yg beginner, Q kan je la kat mana2 yg patut.... Kita pun nk jd seterer awak! Awak pun jgn tunduk pada "mereka2" itu ye. Let's keep on rockin' d beading world!

ibeads, silakan. Nanti bole la share hasil kerjatangan u pulak ye All d best!

Kak Khaty, ini edisi mutiara saga Mak Long yang punya, bukan Mak Ngah ye...

Ouled Kenitra,
Temasya di Langkawi meriah diraikan
Bersuka ria tidak terperi
Kecil tapak tangan, nyiru kutadahkan
Datangnya Penggalang mengawal negeri

iffa, Wa'alaikumsalam. terima kasih byk2. mcm manik & labuci biasa gak, yg oval shape tu blh d pelbagaikan designnya. yg penting kena kreatif & berani. Anyway, welcome 2d club!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net