It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Mar-2008 03:03 Email | Share | Bookmark
Mutiara Rafflesia

Kawan Cik Kak mengidamkan jalinan mutiara untuk busana yang akan digayakan kala menghadiri perkahwinan anak saudaranya di Danga Bay Johor Bahru hujung minggu ini....


Semoga rekaan ini memenuhi impiannya....

Klik sini untuk melihat corak sulaman manik terdahulu yang telah ditempah oleh Kawan Cik Kak ni...





Quote:
ibeads, mutiara yg saya beli ni packagingnya transparent je. xde label pun. dulu beli kat KLIM, Masjid India. walaupun xde label tapi Alhamdulillah so far xde plak customer sy komplen kaler dia luntur (refer link Persis Mutiara). yg ni sy bli kat tmpt sama gak & harap2 kualitinya masih sama.... if not, harus kena saman....
Iza, agaknya kot. rasanya orang berada je yang buat kat situ
KK, TQ. Happy holiday ye! Nnt kalau dah ready nk start 2nd phase projek kita tu, calling2 la...
Ouled, mekasih. nnt sy try
Kak Leen, tak kira apa acara, kena maintain bergaya
Cik Kak, sweet mweet macam tuannya juga!
++FarEast++, p cepat2 lap air liur dah meleleh tu!
tropika, terima kasih rajin jenguk sini...
lindah, x pasti la pulak terbaru atau tidak. masa collect baju ni from customer, bila dia mention nak pakai pearl, terus dpt idea ni....
faheems, cuba la buat na... luntur atau tidak, kita tunggu selepas ini
precious, tks for dropping by. cant wait 2recieve d item!
Reen, mula2 buat bunga tu dulu. cara2nya ada dlm wanita melayu, buku jahitan manik (sorila sy x amik gamba step by step buat bunga tu). dah siap jahit kat tempat2 yg dikehendaki, baru jahit mutiara tu. saya jahit sebiji2 sampai habis. last sekali baru buat "kerawang" spt dlm gambar. Cuba ye, nanti dah siap jgn lupa share!
Amoi, terima kasih. semua ni berkat kata2 perangsang dan tunjuk ajar amoi. Ingat lagi dulu saya selalu kacau amoi tanya itu ini? I will treasure that, sis! Really appreciate it! Thank you for being so supportive & helpul. Thanks for being there! Hanya Allah yang dapat membalas budi baik amoi...
Qiffa, tengkiu88x
lily, mekasih singgah sini. err, kalo nk abadikan gamba bukan perkahwinan pun bole kan?
ziela, memang cute!
ibeads, dah lawat dah... welcome 2d club ye! BTW, chk FP awak ye. sy ada try anta email tp bounced wif error message "Delivery to the following recipient failed permanently:nbead@yahoo.com. Technical details of permanent failure:PERM_FAILURE: SMTP Error (state 16): 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (nbead@yahoo.com) [0] - mta401.mail.re4.yahoo.com". betul ke email add awak tu?
muzz, hmmm.... orangnya?
>>jeff<<, mekasih....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net