It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Sep-2008 05:53 Email | Share | Bookmark
Mari Cuci Mata©

Entri ini khusus buat penempah2 Tudung Beauty (maaf ye... tempahan baru hanya dapat diterima selepas raya. tapi tak salah kalau nak cuci mata, sambil mula berkira2 yang mana satu anda suka... )

Memandangkan ramai sekali yang meminta warna hitam dan ramai juga yang berminat dengan corak sulaman manik seperti tudung ian sham, maka saya kongsikan di sini pelbagai corak manik lain sebagai pilihan, untuk tampilkan kelainan (harganya pun lain2 juga ye...) Sekiranya ada corak2 di sini yang menambat hati, harap maklumkan segera kepada saya untuk tindakan selanjutnya.


Mohon kerjasama anda yang telah menempah terutama sekali yang berada di luar KL untuk mengirimkan alamat penuh anda bagi tujuan penghantaran. Harap semuanya bersabar menanti pesanan. Insya-Allah, semuanya akan terima tempahan masing2 sebelum raya. (Doakan saya sihat sejahtera dan jauh daripada perkara2 yang tidak diingini supaya dapat saya siapkan semua tempahan dan serahkan sebelum raya ye...)Kepada yang lain2, jangan kecewa. B011, B014 dan B019 adalah "ready stock". Siapa cepat, dia dapat!

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net