It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Dec-2008 20:12 Email | Share | Bookmark
Ratu Sehari

Ehem-ehemmmm.....
............... Tudung Beauty masuk majalah?


Terima kasih kat iaN sHaM yang setia menyarungkan Tudung Beauty di mana jua iaN meng"make over".


Walaupun dalam majalah Ratu Sehari Edisi Ke-7 (Disember 2008) tak nampak jelas sangat sulam maniknya, nampak tudungnya pun jadilah..... (Thanks iaN for the info)

Hmmm, kali ni cerita pasal si tukang pakai...
Manalah tahu ada rezeki esok2, keluar pulak cerita si tukang jahitnya...


p/s mana satu yang betul - masuk majalah atau keluar majalah???


Quote:
ian, thanks for being such a very loyal & supportive clientele! i owe u a lot!
KK, sape kate kite ske glemer? kite bese2 jer... sape la kite...
ija, ececeh... mcm prnh jumpe jer... bebaik, jgn smp kena kencing manis!
unnamed, arini kuar majalah. esok kuar pintu lak...
balkis, Alhamdulillah. memula sikit2. mana taw sok ada rezeki jd gamba kulit lak kan? Amin.
affiq, Aminnnnnnnnn
Abuya, terima kasih byk2 atas sokongan dan doa. Sy takkan smp ke tahap ini tanpa sokongan sahabat2 dan teman.
jeff, Alhamdulillah.
warnahidup, terima kasih.
nora, may Allah bless u too. U r indeed such a wonderful friend.
ann, mekasih ann...
iLLa, 10Q.
anggun, ala... emel yg tu la...
Millionaire, thanks for sharing.
BIG thank you to ALL!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net