It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Jan-2009 09:09 Email | Share | Bookmark
Selendang Beauty ala Gipsi©

 
Nakkan corak manik seperti ini pada Tudung Beauty pun boleh juga
 
Memandangkan banyak projek yang tergendala ketika keadaan kesihatan tak berapa baik tempohari, saya kongsikan dulu hasil kerja terdahulu yang diperam. (Kononnya nak upload bila dah dapat gambar daripada tuan yang empunya selendang. Tapi takpelah... Saya akan uploadkan gambar beliau di lain kesempatan OK?)

Si dia ni memang peminat Dato' CT. Jadinya, apa sahaja yang CT pakai, kalau boleh si dia pun nak pakai juga... Kalau dulu si dialah yang pertama membeli tudung Beauty sentuhan saya. Bila nampak CT pakai selendang ala gipsi yang diikat ke belakang, dia pun nak juga...

Istimewa untuk si dia, mari kita cuci mata!(Gambar artis sebagai hiasan. Sekalung penghargaan kepada SNP dan media cetak berkenaan)


Panjang : Minima 1½ meter
Lebar : Minima ½ meter
Jenis fabrik : chiffon gorgette, chiffon crepe atau sebarang jenis fabrik yang bersesuaian atas permintaan pelanggan
Perincian manik : Atas permintaan pelanggan
Warna : Atas permintaan pelanggan
Harga : Berdasarkan kepada semua perkara di atas
Selendang Rindu© pun sebenarnya boleh digayakan ala Dato' CT, Bienda atau pelbagai stail lain mengikut kreativiti dan keselesaan masing².

Sementara kita nantikan gambar sebenar si dia, kalau anda pun suka selendang ini, jangan segan² hubungi saya. Sekarang ini pun dah ada dua helai sedang menunggu untuk disiapkan. Tunggu ye Cik Adik manis?


Quote:
Kepada para pelanggan yang menanti tudung² dan baju² anda untuk disiapkan, harap bersabar ye... Baru nak catch up semula pegang jarum dan benang setelah bercuti rehat dek keadaan kesihatan yang tak mengizinkan minggu lalu. Saya akan hubungi anda dari masa ke semasa sekiranya terdapat sebarang perubahan. Sebarang kesulitan amatlah dikesali. Sokongan dan kerjasama anda saya dahului dengan ucapan setinggi² terima kasih.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net