It's not only about beads and beading. It's all about passion...

By: Beauty n The Beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 22-Feb-2009 22:02 Email | Share | Bookmark
Tudung untuk Marlia©

 
Hajat nak menanam bunga nampaknya belum kesampaian. Jauh sekali dapat bercuti ke bumi Belanda. Namun sesungguhnya Tuhan Maha Kaya. Rezeki saya masih ada. Walaupun belum dapat memijakkan kaki ke sana ataupun kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya, saya telah menerima tempahan daripada Marlia yang sedang mengikuti pengajian ijazah kedoktoran di Netherlands.




Ada cerita lucu di sebalik tudung krim berenda emas ini. Tapi, biarlah hanya Marlia dan saya yang tahu, kan Marlia?

Apapun, terima kasih kepada Marlia (dan tentunya kepada kecanggihan sistem alam siber yang telah menemukan kami) kerana telah membuka peluang kepada saya . Siapa tahu selepas ini tudung Beauty akan ditemui di kota London ~ tersusun di atas rak gedung Harrods? Atau menembusi pasaran kota Bandung dan Jakarta malah syurga beli-belah Dubai pula kan? (amboi, punyalah tinggi angan-angan. Nak buka kiosk kat dalam negeri pun belum tentu lagi... Mesti ada yang ketawa terguling² dengar angan² Mat Jenin ni... Berpijaklah di bumi yang nyata wahai pembuat tudung picisan... )

Tapi bukankah pepatah ada mengatakan
"Tuah ayam nampak di kaki..."
Kata B&TB pula "Tuah tudung Beauty hanya Allah saja yang tahu".....

Quote:
allmoments ~ terima kasih sudi singgah. Insya-Allah, kalau tak berkerut dan herot la dahi Presiden Harrods tu melihat hasil kerjatangan saya, bolehlah saya masuk jarum... Entah² layak masuk tong sampah jer...
kis ~ bukan niatku untuk mengecewakanmu dik. tapi, alih² je order melimpah-ruah... maka terpaksalah daku mengukur baju di badan sendiri.
fadtyn ~ Salam. Patutla kite asyik tersedak² jer... Buat masa ni kedai B&TB beroperasi secara on9 saja la fadtyn... Silalah mencuci mata tengok sampel tudung & selendang di sini ye. kalau fadtyn duk dkt2 area KL ni, boleh juga kita mengatur temujanji.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net