It's not only about beads and beading. It's all about passion...


My name: Beauty n The Beads
My Fotopage: http://beautynthebeads.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: FE280
Olympus
Friends:
Khadijah Abdul Mannan
Latest entry:Jubah Atie - baru nak update
Salam.. Mata berair mengupas bawang, Bawang disimpan di dalam dulang Walaupun fp lama bersawang, Namun tempahan semakin kencang. Akak ucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Semoga ceria dan bahagia selalu hendaknya. Aminnn.. Jubah Atie berwarna merah bata bersulam riben bukit tinggi memang cantik. Secantik sipemakainya. layanzz... :-> :-> :-> :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) View this Fotopage entry
warna cuff matching with sulam memang cantik
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
rafie mahmood
Latest entry:the best wedding ceremony
alhamdulillah... dan jutaan terima kasih diucapkan kepada aien dan rozek yang memberi sepenuh kepercayan kepada kami team artisme and rafie the wedding planner untuk menyerpurnakan majlis perkahwinan mereka yang amat meriah serta kerjasama daripada keluarga pengantin yang amat kami hargai..... semoga ,mahligai yang dibina akan berkekaln hingga ke syurga........... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016